top of page
Dronefoto.jpeg
ÅPNINGSTIDER 

 

Mai

19.-20.mai kl. 13-18

24.-26.mai 13-18 

Juni: 

29.mai-2.juni kl. 13-18

13.-16.juni 13-18 

Fra 21.juni: Åpnet hver dag 13-18

Ta kontakt om du vil innom utenom åpningstidene;

tlf 99558653

Skipshandelen

 er en slags maritim krambod som finner du i 2.etasje i sildebua, mellom seilloftet og kroa. En liten butikk som rommer mye. Her finner du blant annet diverse båtutstyr, klær, sko og seilduksprodukter. Vi ønsker å tilby våre kunder produkter som er praktiske, unike, slitesterke og klassiske. Våre egenproduserte seilduksprodukter er spesielt kortreiste og populære. De syes på seilloftet i etasjen over Skipshandelen og kan kun kjøpes hos oss i Lyngør.  

Klassisk kvalitet

Skipshandelen fører merker som franske Mousqueton, Sebago, danske SNS Herning, lokale Lyngør Trikotasje og andre norske merker som feks Ålesund Oljeklede, Regatta og Boat Boot. Alt sammen tidløse og praktiske plagg, sko og støvler som funker like bra i båten som i byen, og passer alle kjønn like godt. For oss er det viktig å selge klassiske kvalitetsprodukter som varer lenge.

 

Det du trenger til båten

Skipshandelen kan som navnet tilsier tilby det meste du trenger til båten. Se flak.no for utvalget vi kan tilby. De fleste varene er på bestilling og  som regel raskt klare for henting hos oss to virkedager etter bestilling. I tillegg til bestillingsvarene har vi alltid et utvalg utstyr til seilbåt og andre ting og tang til båten på lager som feks kroker, sjakler, sleider, kiler, signalhorn, motorolje, tau, båtvask, bunnstoff, blokker og mye mer. Vi har også tauverk for salg, til feks anker, fortøyning, skjøter, fall osv. Trenger du litt lappeutstyr til seilet ditt så har vi det også, og har vi kapasitet så hjelper vi deg såklart også med reparasjon om det trengs.

Diverse maritimt, gjenbruk og mye mer;

Videre kan du finne blant annet parafinlamper, diverse messingprodukter, dekksprismer, koøyer, pentry, signalflagg, flagg og vimpler til både huset, hytta og båten. Videre finner du lys, servietter og kjøkkenhåndklær fra Linen Tales. Såper fra botanisk hage i London, eller svenske Skärgårdstvål, som fungerer like godt i saltvann som i ferskvann. I tillegg har vi TØY, som er håndplukket vintage og gjenbruk spesielt for Skipshandelen i Lyngør. Gjenbruk og redesign finner du også i produktene som lages av seilmakerfruen Betty-Ann Brodersen. Nydelige små barnekjoler laget av gamle tekstiler som alle har en historie. Vi selger også t-skjorter og diverse annet til inntekt for Lyngør Vel. Lesestoff og litt godis finnes også i sortimentet. Velkommen innom!

bottom of page